Meny
120970614_774266473144567_3316522705603685113_n

Siv, Willfred og Trine på topp til stortingsvalget i 2021!

Nordland Senterparti avholdte 20.november nominasjonsmøte. Møtet ble avholdt delvis digitalt for å ivareta godt smittevern. Senterpartiets ser nå frem til en god valgkamp frem mot valgdagen i 2021. 

Siv Mossleth og Willfred Nordlund er fortsatt de to øverste kandidatene. De får nå følge av Trine Fagervik som partiets topp tre kandidater til stortingsvalget. 

 • Jeg er veldig glad for tilliten fra lokallagene, og at laget som skal gå inn i en avgjørende valgkamp er klart. Vårt mål er regjeringsskifte. Vi skal snu sentraliseringa og jobbe for gode tjenester nær folk, både i by og bygd sier Siv Mossleth.

Senterpartiets toppkandidater understreker videre at det er viktig å jobbe for å bevare tillitten hos velgerne i Nordland.

 • Jeg er takknemlig for den enstemmige støtten jeg fikk til å fortsette kampen for bedre beredskap, gode tjenester nært folk og norske interesser. Jeg håper vi får den tilliten hos folk vi trenger for å være et godt verktøy for dem sier Willfred Nordlund.

Nordland Senterparti uttrykker videre at de ønsker en ny retning for politikken som føres fra stortinget. 

 • Jeg er veldig glad for den sterke lista Nordland Senterparti har vedtatt. Takknemlig for tilliten jeg har fått, og jeg gleder meg til å stå på topp sammen med de to knalldyktige stortingsrepresentantene. Målet er en ny kurs for landet vårt avslutter fylkesleder i Nordland Senterparti. ​​​​​​​
   

I sin helhet ble følgende liste vedtatt av nominasjonsmøtet 20. november​​​​​​​

 1. Siv Mossleth, Saltdal
 2. Willfred Nordlund, Sortland
 3. Trine Fagervik, Leirfjord
 4. Hans Gunnar Holand, Sømna
 5. Eirill DeLonge, Senterungdommen
 6. Bent-Joacim Bentzen, Hadsel
 7. Skjalg Hamnes, Evenes
 8. Anette Amalie Åbodsvik Bang, Meløy
 9. Kim André Haugan Schei, Hattfjelldal
 10. Julie Brattli Steinvik, Vågan
 11. Knut Nordmo, Andøy
 12. Britt Kristoffersen, Hamarøy
 13. Harald Lie, Hattfjelldal
 14. Iren Beathe Teigen, Lurøy
 15. Kurt Are Einmo, Nesna