Meny
Foto: Eirill DeLonge

Skjalg Hamnes gjenvalgt for ny periode: – En ressurs

Nordland Senterungdom

Skjalg Hamnes (27) fra Evenes ble under Senterungdommens 71. landsmøte lørdag gjenvalgt som 2. styremedlem i Senterungsommens sentralstyre.

  • Skjalg har vært en viktig bidragsyter i Nordland Senterungdom. Siden han ble medlem av partiet i 2013 har han dratt med seg mye god erfaring fra både folkevalgte og tillitsvalgte verv. Vi er glad landsmøtet ser hvilken ressurs han er, og vi håper han får jobbet med sakene han brenner for igjennom arbeidsåret sier en fornøyd fylkesleder i Nordland Senterungdom, Anette Bang.
     

28. oktober varslet Nordland Senterungdom at de ønsket å benke inn Skjalg Hamnes til 2. styremedlemsplass, mot innstilte Signe Bjotveit fra Sogn og Fjordane. Hamnes legger ikke skjul på hvilke saker han mener er viktig inn mot valgkampen i 2021.

  • Siden regjeringsskiftet i 2013 har vi stadig kjent mer på effekten av regjeringens sentraliseringspolitikk. Dette gjelder ikke bare hele Nordland, det gjelder hele Norge. Jeg mener Senterungdommen og Senterpartiets politikk er det beste virkemidlet mot den sentraliseringen vi ser i dag sier Skjalg Hamnes.
     

Helseberedskap er også noe Evenesværingen mener er spesielt viktig i tiden fremover, og understreker dette er noe han også vil jobbe for videre.

  • Jeg har til nå vært i arbeid i snart 1,5 år som lege. I denne tiden har jeg jobbet innenfor både statlig, kommunal og privat sektor. Det har gitt meg et perspektiv jeg mener er viktig å ha med når man utformer morgendagens politikk, spesielt hvis man ser det opp mot koronapandemiens utfordringer avslutter Hamnes.