Meny

Sommerstevne i historiske trakter

Årets Valgkampåpning i Nordland gikk av stabelen på Borg i Lofoten forrige helg. Deler av arrangementet var lagt til Vikinge-museet Lofotr med Høvding innslag og middag på vikingmåten. Senterpartiets Nestleder Anne Beate Kristiansen Tvinnereim hadde tatt med seg hele familien på besøk til Lofoten for første gang. Det ble en uforglemmelig helg i strålende sommersol, og med god stemning fra begynnelse til slutt.

IMG_1122

Partiet ligger svært godt an på målinger med over 20 pst. Velger-oppslutning. Det gir 2 mandater på Stortinget, men kampen om å få inn 3 fortsetter helt fram til valgdagen. Maken til optimisme og pågangsmot, skal man lete lenge etter. Nå mobiliseres det i alle lokallag i Nordland. Ingen trær vokser inn i himmelen, men det er mulig å nå høyt allikevel.

60 var forhåndspåmeldt til samlingen. Folk kom langveis fra til Leirskolen på Bøstad. Arrangementsansvarlig Regionleder Tone May Nordstrand hadde lagt ned mye arbeid i å få til en valgkampåpning man sent vil glemme. Fredag ble stevnet åpnet med en faglig bolk ledet av Anne Beate K. Tvinnereim og våre fremste kandidater Willfred Nordlund., Siv Mossleth, Kari Anne Bøkestad Andreassen og Kim A. Haugan Schei som alle introduserte seg selv. På kvelden var det grilling på stranda omkranset av båter med vikingepreg. Lørdag var deltakerne kommandert ut på Stand i hhv. Svolvær, Leknes og Ramberg. Tvinnereim deltok i en debatt om oljeutvinning i LOVESE i  Svolvær. Hun levnet ingen tvil om hvor Senterpartiet står i den saken. På kvelden var det lagt opp til «Gilde» i museet, hvor det ble servert god mat og drikke på Vikingevis. Det var første gang jeg fortærte middagen med skje og Tollekniv, men det fungerte det også.